Mars Petcare
Circle Image

MARS PETCARE

A BETTER WORLD FOR PETS™

Som global leder inden for dyrepleje hjælper vi med at gøre livet lettere for millioner af kæledyr ved at levere ernæringsrigtigt og sundt foder, som kæledyr elsker, og som bringer dem tættere på deres ejere. Med hovedsæde i Bruxelles, Belgien, har Mars Petcare over 45.000 medarbejdere fordelt på 50 lande.

Mars er i dag en af verdens førende leverandører af dyrepleje. Vores top-brands omfatter i dag: PEDIGREE®, ROYAL CANIN®, WHISKAS®, BANFIELD® Pet Hospital, CESAR®, NUTRO®, SHEBA®, DREAMIES, Eukanuba, IAMS, Waltham, BLUEPEARL® og PET PARTNERS.Our Petcare Brands

Select a brand to learn more and visit their site.

Cesar

CESAR® leverer velsmagende og sunde opskrifter tilberedt med de bedste ingredienser. Forkæl din elskede med vores sunde og velsmagende retter og genfind kærligheden.

Dreamies

Dreamies

DREAMIES® er en serie af katte-godbidder, som din kat vil elske: små sprøde firkanter med en lækker uimodståelig blød midte. Forkæl din kat og lad den opleve alle vores forskellige varianter.

pedigree

Pedigree

Vi er af den opfattelse, at hunde skal have god, ernæringsrigtig mad og et kærligt hjem. Det er de to vigtigste ting, vi hver dag sigter efter at opnå hver dag på PEDIGREE®. Al vores engagement, lidenskab og kærlighed til hunde bliver lagt i hvert enkelt produkt, vi fremstiller. Vi håber, at du kan mærke forskellen - vi er sikre på, at din hund kan.

Besøg vores lokale hjemmesider for brands >>

sheba

Sheba

SHEBA® har aldrig været et mærke for hvem som helst. Men derimod et anerkendt mærke alene for dem, der har en stærk indre forbindelse til deres katte. Hvad der for mange forekommer at være noget af en overdrivelse eller måske endda en form for dekadence, er ganske enkelt opfyldelsen af et ønske, der kommer fra hjertet: Endelig er der kommet noget kattemad, som man kan forkæle sine små venner med på daglig basis.

Besøg vores lokale hjemmesider for brands >>

whiskas

Whiskas

Giver næring til deres natur.

Hvis du vil gøre din kat sund og glad, er der ikke noget bedre valg end WHISKAS®. Vores opskrifter er omhyggeligt udarbejdet ved hjælp af de bedste ingredienser: de smager ikke bare godt, men indeholder også alt det, din kat fra naturen har brug for.

Besøg vores lokale hjemmesider for brands >>

Frolic

Frolic

Den uimodståelige mad, din hund aldrig kan få nok af.

KITEKAT

KITEKAT® er sundt kattefoder med essentielle næringsstoffer og vitaminter, der hjælper katte med at holde sig sunde og raske for et aktivt liv.

PERFECT FIT

PERFECT FIT er specielt udviklet til at imødekomme de individuelle behov hos katte. Skræddersyet til deres livsstil og særlige behov tilbyder PERFECT FIT den rigtige ernæringsmæssige balance for at få det bedste frem i hver kat.

Besøg vores lokale hjemmesider for brands >>


At Mars Petcare, we always put pets’ needs first.


Cookie Settings