Mars Chocolate
Circle Image

MARS CHOCOLATE

VORES FORRETNING OG FAMILIE AF BRANDS

Med hovedkvarter i Mount Olive, New Jersey, U.S., er Mars Chocolate en an verdens førende chokoladefabrikanter og beskæftiger over 16.000 medarbejdere fordelt på 21 lande. Mars Chocolate omfatter 29 brands i alt, herunder fem globale brands i milliard-dollar-klassen: M&M’S®, SNICKERS®, DOVE®/GALAXY®, MARS®/MILKY WAY® og TWIX® Candy.


OUR CHOCOLATE BRANDS

Select a brand to learn more and visit their site.

Bounty

Med både en variant i mælkechokolade og mørk chokolade lokker den fugtige, intense kokos dine sanser med smagen af paradis.

Celebrations

Det var inden for chokolade, at man var først med at samle et udvalg af kendte, elskede mærker i miniature-udgaver. Med en blanding af alles favoritter er CELEBRATIONS® en garanteret crowd-pleaser til enhver lejlighed.

Maltesers

Den lettere måde at nyde chokolade på

MALTESERS® er en lille smule frækhed, men med en opløftende personlighed og en masse sjov. Under det lækre chokoladelag er der en let og sprød midte af luftigt honningfyld, der smelter i munden. MALTESERS® kan fås i Danmark og Sverige. Nyd letheden.

Mars

En chokoladebar hvis succes ikke er af denne verden

Den originale chokoladebar skabt af Forrest Mars i 1932. MARS®-barer sælges over hele verden og er et ikon i konfektureindustrien. Den lækre blanding af chokolade, karamel og nougat har beriget og restitueret mennesker i generationer. Den perfekte kombination for ægte nydelse. MARS® - arbejde, slappe af, gøre sin del

Dit foretrukne mærke kan også fås som is.

Milky Way

Chokoladebaren med let og lækkert fyld!

MILKY WAY®-baren er en kombination af en velsmagende kerne af nougat overtrukket med mælkechokolade.

M&M'S

Kan ikke modstå M&M’S®

M&M'S® har været blandt det mest berømte slik i verden siden 1941. Chokoladestykkerne i snack-størrelse i en farverig slik-skal gør dem øjeblikkeligt genkendelige over hele kloden.

Snickers

Verdens bedst sælgende chokoladebar

Når du er sulten, er du ikke rigtigt veloplagt, ikke dig selv. SNICKERS® en chokoladebar med substans, der løser dét problem. Med fyld af peanuts, karamel og nougat og belagt med mælkechokolade blev SNICKERS® hurtigt en af verdens mest foretrukne snacks efter introduktionen i 1930. Og cirka 80 år senere er den stadig på toppen!

Dit foretrukne mærke kan også fås som is.

Twix

Twix® giver dig helt enkel glæde - to gange.

TWIX® er utroligt populær som et lille lækkert mellemmåltid. Tre enkle ingredienser..sprød kiks - ovnbagt til perfektion, gylden karamel og blød mælkechokolade kombineret i en lækker bar. TWIX® giver dig mulighed for at smage to gange, når du tager dig tid til at nyde de enkle glæder.

TWIX® kan også fås som is i Finland.


At Mars, chocolate is a part of our history, and it’s one of our favorite treats.


Cookie Settings