Mars Food
Circle Image

MARS FOOD

VORES FORRETNING OG FAMILIE AF BRANDS

Med hovedkvarter i Bruxelles, Belgien, er Mars Food dedikeret i forhold til at levere bedre fødevarer i dag og en bedre verden i morgen. Vi tilstræber at gøre de daglige måltider sundere, lettere at lave, billigere og lækrere, samt at servicere forskellige befolkningsgrupper på en ansvarlig måde. Vi beskæftiger mere end 2.000 medarbejdere og har 11 produktionsanlæg. Vores 12 førende brands inden for fødevarer kan fås i over 28 lande og omfatter et brand i milliard-klassen, UNCLE BEN’S®, som er over 70 år gammelt.

EXPLORE MARS FOOD BRANDS

Select a brand to learn more and visit their site.

Dolmio

Skaberne af DOLMIO® brænder for mad. Siden vores opstart i 1986 har vi forstået, at måltider, der deles med familie og venner er dyrebare øjeblikke. Vi har derfor udvalgt de fineste kvalitetsingredienser til vores pastasaucer, for at kunne levere den bedste smag og kvalitet.

Besøg vores lokale hjemmesider for brands >>

Miracoli

Navnet MIRÁCOLI® er det italienske ord for 'mirakel'. Vores succesfulde Mirácoli®-sæt har været på det danske marked i mange år og er resultatet af vores uforlignelige originale italienske opskrift. Produktet kan fås i Danmark.

Uncle Bens

Har gjort tilberedning af ris praktisk og velsmagende i mere end et halvt århundrede.

Fra UNCLE BEN'S® traditionelle langkornede ris til en nem og praktisk kogepose med ris og med et udvalg af lækre etniske saucer, som hele familien vil elske. UNCLE BEN'S® produkter er nemme at tilberede og kan indgå i et lækkert og afbalanceret måltid.

Besøg vores lokale hjemmesider for brands >>


Our Mars Food ambition: One billion more healthy meals shared on dinner tables around the world.


Cookie Settings