Vi gør vores del
Circle Image

VI GØR VORES DEL FOR MENNESKER OG PLANETEN

På Mars ser vi det som vores ansvar at medvirke til at skabe en sikker, sund og bæredygtig verden for vores medarbejdere og det lokalsamfund, vi driver virksomhedi.

PRINCIPPER FOR HANDLING

De Fem Principper er dem, vi er — de informerer, farver og sætter smag til alt, hvad vi foretager os. Hvert år deler vi nogle af de skridt med jer, som vi har taget for at flytte vores forretning fremad mod en mere bæredygtig fremtid.

VI YDER NOGET TIL LOKALSAMFUNDET

Noget af det, der gør Mars til sådan en venlig og imødekommende virksomhed, er vores engagement i at skabe en positiv forandring på de steder, hvor vores kontorer og fabrikker er placeret. Vi samarbejder med vores naboer og lokalsamfundet om at opbygge en bedre verden, med udgangspunkt i vores egen baghave.

MARKETING-PRINCIPPER

Vi har så mange forskellige brands, vi elsker at dele med jer. Varieteten i disse brands giver os en god platform for at nå ud og skabe kontakt til vores forbrugere over hele verden. Men det er lige så vigtigt, at vi kommunikerer om vores brands på en ansvarlig måde.

Hvad gør vi på globalt plan?


Mars Associates work with our communities to help shelters across the U.S. find loving homes for pets. We’re committed to making a better world for pets!


Cookie Settings