Nordics’ Ledelse
Circle Image

Udvikling af principfaste ledere

Vi gør hver dag vores bedste for at sætte rollemodeller for vores principper igennem vores ledelse, vores arbejde og i forholdet til vores forbrugere, kunder, forretningspartnere, samfundet og hinanden. Vi bruger vores Fem Principper i forhold til de medlemmer af Mars-familien, som sidder i bestyrelsen, i forhold til vores topchefer, eksterne rådgivere og medarbejdere: Kvalitet, ansvar, gensidighed, effektivitet og frihed som retningslinjer i vores forretningsmæssige beslutninger.

EN ALSIDIG VIRKSOMHED

Vores ledergruppe fører tilsyn med seks globale forretningsområder: Dyremad, Chokolade, Wrigley, Fødevarer, Drikke og Symbioscience. Alsidigheden i vores kategorier giver muligheder for Mars og Mars’ medarbejdere. Hver virksomhed er dedikeret til at udvikle ekspertise og udvise lederskab inden for sin kategori, mens alle vores virksomheder er forenet i kraft af ensartede standarder for kvalitet, ledelse, talentudvikling og en kultur, der bygger på vores Fem Principper.


Mars Associates at every level of the organization are proud to make a difference. Here, a team of more than 200 Wrigley Associates in Poland helped restore a local forest.


Cookie Settings