Om Mars Danmark
Circle Image

OM MARS

VORES HISTORIE

For mere end 100 år siden startede en ung Frank C. Mars med at lave slik hjemme i sit køkken i Tacoma, Washington. Fra denne spæde begyndelse har hans søn Forrest opbygget Mars til det veludviklede firma, det er i dag, først ved at skabe MILKY WAY®-baren sammen med sin far og senere ved at udvidde forretningen til udlandet og diversificere til nye kategorier som dyremad og fødevarer.

Mars laver en hel del mere end bare chokolade. De seks særskilte og forskellige forretningsområder har hjulpet os med at nå ud til milliarder af forbrugere og opnå en global omsætning på mere end 35 mia. USD.

I dag beskæftiger familien af virksomheder i Mars-koncernen 100.000 medarbejdere i 78 lande verden over. Vi er igennem hele denne vækstperiode forblevet en privat famílie-ejet virksomhed med dedikerede medarbejdere, der er forenede og bliver vejledt af De Fem Principper.

OM MARS DANMARK

Forretningsenheden Mars Nordics er en del af den globale organisation, beskæftiger over 270 medarbejdere og har hovedkvarter i København, Danmark. Forretningsenheden Mars Nordics startede i 2012, da Mars Finland fusionerede med Mars Scandinavia.

Masterfoods Scandinavia blev allerede etableret i 1962. Kontoret i Norge blev etableret i 1973. Fyrre år senere i 2002 fusionerede Mars Danmark og Mars Sverige deres kontorer i Ørestaden, København; en handling, der blev endeligt gennemført i 2006, hvor Mars’ salgskontor i Stockholm lukkede. Mars Finland blev etableret i 1980 og var den gang kendt under navnet Master Foods Oy. I maj 2016 blev Wrigley Scandinavia en del af Mars med sin portefølje inden for konfekture.

På Nordics’ hovedkontor i København arbejder vi med markedsføring, økonomi, logistik, HR og Corporate Affairs for hele det nordiske område, samt salg for Sverige og Danmark. Vi har salgskontorer i Oslo, Norge, og Helsinki, Finland. Mars Sverige har kontor i Stockholm. Alle vores nordiske virksomheder opererer inden for tre forskellige kategorier: Konfekture, dyremad og fødevarer.

Mars er en værdibaseret virksomhed. Mars’ Fem Principper er vores kompas for, hvilken adfærd vi har og hvordan vi arbejder på Mars. Vores medarbejdere omsætter hver dag Mars’ principper til handling for at gøre en forskel for mennesker og for planeten igennem vores resultater. Mars Nordics gør en forskel for mennesker, kæledyr og planeten og støtter organisationer for hjemløse mennesker, kæledyr og kakaobønder i Vestafrika. 

Mars’ Fem Principper

Vores Fem Principper er synonyme med Mars og har været vejledende i forhold til vores medarbejdere igennem det meste af virksomhedens historie. Vi gør hver dag vores bedste for at omsætte vores principper til handling igennem vores arbejde og i vores kontakt med forbrugere, kunder, forretningspartnere, samfundet og hinanden.

Vi gør hver dag vores bedste for at omsætte vores principper til handling igennem vores arbejde og i vores kontakt med forbrugere, kunder, forretningspartnere, samfundet og hinanden. 

LÆS MERE >>

Our 80,000 Associates experience a global workplace that has no walls, no borders, no limits on what’s possible and a culture that affords uncommon freedom, responsibility and ownership of work.


Cookie Settings