Karriere
Circle Image

MARS Nordics KARRIERE

LAD OS SAMARBEJDE

Medarbejdere, ikke ansatte

På Mars er vi dybt overbevist om, at alt hvad vi gør, kan have en mere vidtrækkende betydning. Derfor er vores mål at gøre en forskel for mennesker og for planeten igennem vores resultater. Vi gør det i overensstemmelse med vores værdier, der har fulgt os igennem årtier; ved at omsætte vores principper til handling.

Og fordi vi er en virksomhed, der handler om mere end blot profit, er vi på udkig efter medarbejdere, der søger at udnytte de muligheder, de får her, til at få en mere vidtrækkende betydning. Mere vidtrækkende for dem selv og deres egen karriere, og undervejs også for de mennesker og samfund, de interagerer med.

VIDEO OM AT ARBEJDE PÅ MARS

Hvorfor Mars?

En unik virksomhed med en unik historie?

Alle virksomheder er forskellige. Men vi vil gerne tro, at vi er lidt anderledes end de fleste. Som en af verdens førende privatejede virksomheder nyder vi nemlig usædvanlige frihedsgrader, når det kommer til, hvordan tingene fungerer. Det giver os mulighed for at gøre forretning på en fritænkende måde, og det betyder, at vores kultur er åben og samarbejdsorienteret. Vi gør det nemt for gode folk at fremstille fantastiske produkter. Men vi gør også noget mere. Hvad du får her, er en høj grad af ansvar, en bred vifte af muligheder, samt anledning til at forbedre tingene for alle andre på vejen. At få alt, hvad du gør, til at have en mere vidtrækkende betydning. Det er sådan, vi altid har arbejdet. 

Hvad som helst for at få dit arbejde til at have en mere vidtrækkende betydning

Uanset hvor du begynder hos os, tror vi, at du vil finde arbejdet her udfordrende og interessant. Du vil få de værktøjer, du behøver, for at gøre et godt stykke arbejde, og du vil få de bedste folk ved din side til at hjælpe dig med det. Du kan se frem til løbende muligheder for læring og udvikling. Sideløbende med at finde bedre måder at gøre forretning på i dag, end vi gjorde det i går, kommer du også til at opbygge en mere oplyst forretning og fremme bæredygtighed. Hvilket alt sammen er godt for din karriere.

Frihed til at flytte grænser

Arbejdslivet her handler aldrig kun om en enkelt person, et enkelt projekt eller et enkelt brand. Det handler om, hvordan du kan få fat på alt, der er inden for din rækkevidde på Mars og bruge det til at forfølge gensidige, langsigtede gevinster. Det handler om at have idéer. Og idéaler. At være forberedt på at risikere fiasko, fordi løftet om succes betyder, at vi alle vil være bedre stillet.

Det er denne blanding af integritet og ambitioner, der gør Mars til et særligt sted at arbejde. Og det er derfor, at et arbejde her altid handler om meget, meget mere end bare et job. Opdag vores brands.

Det kigger vi efter:

 • Mars er opbygget som en “menneske-virksomhed”, hvilket er én af vores store styrker.

   

 • Vi har brug for medarbejdere, der ønsker at arbejde i vores unikke atmosfære, som ønsker at opleve succes i vores unikke kultur, medarbejdere, der deler vores værdier og ambitioner.

   

 • Hos Mars ansætter vi dygtige mennesker, der er drevet af behovet for at yde deres bedste og det udbytte, dette giver. Vi ønsker, at vores medarbejdere skal præstere efter bedste evne i en kultur, der tilbyder bedre balance mellem sind, krop og sjæl.

   

 • Når vi ansætter personale, er vi meget åbne om, hvem vi er og hvad vi forventer: modet til at ændre status quo og nyde frihed under ansvar.

Store brands. Store muligheder

SNICKERS®, M&M'S® , UNCLE BEN'S®, WHISKAS®… Med mange ikoniske, milliard-brands ville det være let for os at læne os tilbage og lade vores produkter vise vejen. Men sådan en slags virksomhed er vi ikke. Vi er en virksomhed, der kører på idéer. Vi er nået dertil, hvor vi er i dag, ved at tænke anderledes. Tænke større. Tænke fremad.

Erfarne fagfolk

Hvilke slags mennesker har succes på Mars? Er der typiske Mars-kvaliteter? Hvis ja, hvad er disse? Naturligvis er der nogle områder, der kræver særlige kvalifikationer.

Vores medarbejdere kan karakteriseres som følger:

 • Folk, som aktivt søger nye måder at få ting til at ske
 • Folk med et ønske om at blive ved med at lære og udvikle sig
 • Folk med modet til at tage ansvar

Til gengæld indgår du i et arbejdsmiljø med næsten ingen grænser. Vi støtter dig i din udvikling, så du får spændende udfordringer, og tilbyder dig forskellige karriereveje. Har du evnerne til at tage initiativ, brænder du for at excellere, og har du modet til at udforske nye veje med vores Fem Principper i forhold til at træffe etiske og ansvarlige beslutninger? Så vil du føle dig hjemme hos os!

Uanset hvor din rejse på Mars fører dig hen, vil du have adgang til en fantastisk supportstruktur og i høj grad drage fordel af den åbne og fleksible atmosfære. På grund af den ansvarlige måde, frihed håndteres på på Mars, noget du vil uden tvivl vil opleve, men også på grund af virksomhedens tillid til dig, vil du have mulighed for at styre din egen udvikling, mens du gør dine drømme til virkelighed. På Mars får du chancen for at skrive din personlige succeshistorie.

Og alt dette lever op til mottoet: Frihed kræver mod. Vi tager den modige.

Studerende

Vi tror på talent

På Mars går vi stærkt ind for at udvikle talent i de tidlige faser. Faktisk er mange af vores nuværende topledere startet hos os som kandidater og er vokset sammen med os. De fungerer som sådan som grundlaget for Mars’ kultur og har hjulpet med at forme Mars til dét, det er i dag. Derfor har mange af vores enheder en lang tradition for at udarbejde og afholde kandidatudviklingsprogrammer, der roses for at være nogle af de ”bedste i klassen” på deres respektive markeder. Selv på de steder, hvor vi ikke har kandidatuddannelser, investerer vi en masse tid og kræfter i at sikre, at kandidaterne får en glidende start i virksomheden og er i stand til at vokse og udvikle sig i deres eget tempo.

Job + studier = Rigtigt

Vi ansætter studentermedhjælpere, der arbejder på deltid hos os sideløbende med deres studier. Mens de studerer, giver vi dem mulighed for at praktisere det, de lærer på universitetet, alt imens de får en indsigt i arbejdslivet og hvordan, vi arbejder på Mars. Det er ofte en god vej til et fremtidigt fuldtidsjob på Mars. I sidste ende har det været deres projekt: de fik det til at ske. Det er et partnerskab, der har vist sig at være meget succesfuldt. Og du kan også komme til at opleve det. Med enestående muligheder at vælge imellem, verdensberømte brands at arbejde med, en imponerende gruppe af jævnaldrende, du kan vokse og udvikle dig i fællesskab med, er der næsten ingen grænser for, hvad du kan opnå. Kig dig omkring på siden. Hvis du kan lide det, du ser, og du har, hvad der skal til, kan du snart tilføje dit eget kapitel til Mars' succeshistorie.

Det siger de studerende om os:

“Som nyt studerende medlem af arbejdsstyrken forventede jeg ikke meget - især ikke når man hørte fra sine venner, at alt, hvad de foretog sig, var at lave kaffe på arbejdet. Så meget desto mere givende er det, at du er et værdsat medlem af teamet på Mars, og at dit arbejde gør en forskel i den virkelige verden”.

Virksomhedsområder, man kan arbejde med i Nordics:

 • Marketing: product management, mediekoordinering, forbrugerkommunikation.
 • Salg: kontor- og serviceopgaver, key account management, trade marketing, salgskampagner
 • Category Management: space management, kategorier, indkøber- og forbrugerindsigt, markedsanalyse
 • HR: medarbejderservices, organisations- og medarbejderudvikling, personalesystemer, løn & personalegoder
 • Virksomhedskommunikation, PR, intern kommunikation, medierelationer, sponsorering
 • Kommercielt: Indirekte køb til generelle services, marketing- og salgsservice og logistik i forhold til køb af rejser og medier
 • Logistik:  indkøb af logistik, markedslogistik, produktionsplanlægning, kundeservice, spedition & shipping, eksport
 • ·Økonomi: investeringsplanlægning, finansiering, regnskab, planlægning, markedsundersøgelser

Virksomhedsområder på andre lokationer:

 • Research & Development: produktudvikling, teknologiudvikling, emballageudvikling, kvalitetssikring, forbrugertest, kæledyrscenter
 • Produktion: flerskift-produktion, kvalitetsoplysninger, hygiejne & miljø, industriteknik, projektledelse, vedligeholdelse
Trainee-program

Mars tilbyder en lang række internationale kandidatuddannelser samt et nyt multimarked-trainee-program. Med multimarked refererer vi til de steder, der arbejder med alle Mars’ tre hovedproduktområder under ét tag.
Igennem årene har Mars-kandidaterne gjort nogle ret spændende ting. Alt fra at lancere mærker og bygge produktionslinjer til at påvirke vækststrategier og udvikle forretningsrelationer i million-klassen. Selvfølgelig har vi givet dem al den støtte, frihed og ansvar, de har haft brug for (noget vi er velkendte for).


One of the many reasons that Mars was included in the Great Place to Work® Best Multinationals list is that pet owners can bring their furry friends with them to the office.


Cookie Settings